Anotace: - - -
s předehrou pospícháš
ztrácím se v tobě
když ležíš na zádech
za svitu svíčky
a pod tvými víčky
ticho jak v hrobě
z prstů mi unikáš
tak dráždím je obě
a dech tvůj poslouchám
celý jsem v tobě
čekám až zavzdycháš
koktejl až namícháš
mně a pak sobě