Chci tě!
Anotace: Chtění..vlčení...
Muži by prosit nemeli
a vzit si co tělo žádá....
Snad i žena dospělá,
zamlčí že tak to má ráda.
S vášni a dravostí.. Kdo chce ten si bere..
Tak nepros lásko vždyt ..viš,ŽE CHCI !!
Mokro se z lúna dere..
Přečteno 1020x
Tipy 11
Poslední tipující: LIBIDiÁŘ, James Libustka, Lioness, enigman, Madanik, Amonasr, Jort
Komentáře (7)
Komentujících (5)