Anotace: noční počítání(nejen)hvězd
se soumrakem do postele padáš
a já zase hádám
jestli kvůli mně
jako ty noc je dnes vlahá
slaně stéká po jazyku
klouzavě a lehce
bradavky ti mne
tvými prsty po mě sahá
otírá se o tebe
a pustit se nechce
dokud vášeň není slabá
já šeptám do vlasů ti smyslně
že jestli mně po dalším čísle
zatancuješ ve tmě nahá
s měsícem pak hvězdy
spočítám až do jediné
a všechny lásko pro tebe