Anotace: ... malá vzpomínka na jedno léto
cítila stejně jako já
tu přitažlivou blízkost
která vyvolává tření
a do toho mi řekla nepřestávej
když ze sebe stahovala šaty
a kalhotky pohodila v trávě
pohled přímo k zešílení
kdy eros těly stoupá letí vzlíná
a už má předem vyložené karty
jednu po druhé jsem snímal
tak zašeptala chci tě líbat na rty
ale ty mě líbej jinam
velice dobré....vzrušivé :o)
24.10.2014 08:20:27 | Martinecka23
spíš už mě nenapadalo jak bych pointu ještě vygradoval tak jsem to takhle utnul ...
24.10.2014 19:13:05 | josuatree