něžná chvilka
...přitulíš si ke mě,
nádherné dva půlměsíce
chtíč se vzdouvá ve mě,
chci tě lásko více...
...putuji pak dlaní
krajinou tvou vnadnou
a všechno je tu k mání
laskám notu písně ladnou...
...ochutnávám doušky vřele
i plodnost Tvého klína
a tančím prsty po tvé těle
až se v rytmu vášně spínáš...
...spletou se v jedno slova
a slíbám růži ze Tvých úst,
a toužím zas a zase znova
jen v Tobě lásko má zas láskou růst...
Přečteno 871x
Tipy 5
Poslední tipující: alasar, Luky-33, Lůca
Komentáře (2)
Komentujících (2)