Dvojí vlčení
Vlčím.
V neuvěřitelné touze,
kterou v sobě mám..
když se naše jazyky setkají,
když se tě dotýkám...
Vzrušeně, chtivě potají..
Do tebe vsazená..
Prsty proplétám
Koušu a hladím,
tělo vysvlékám.
Svádím...
Líbaná láskou s vášní,
hlazená chtíčem, tak zvláštním.
Kousaná do rtů i tebe..
Z tvých dlaní někdy i zebe,
To prsty ti běží tam,
kde nenecháš je nikdy sám.
Do duše vryl se čas,
jen ty a já a vlci v nás..
Co spolu jedno tělo jsou..
přeju si...
AŤ TAK ZŮSTANOU..
Přečteno 643x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Urban, Amonasr, enigman, kudlankaW, Frr, Jort, Lioness
Komentáře (11)
Komentujících (7)