Anotace: ...
z mihotavých obrázků
vybírám tvou siluetu
co dovolí mi na pár minut
vlastní mysl zmást
a svoje ruce bezostyšně
při záchvěvu extáze
na louce tichých vzdechů
nechám osaměle pást
jako otrokyně
tvého prchavého stínu
na mém klínu.