Anotace: xxx ... jedna kapku dešťovější
bylo to tak vášnivý
tak dráždivý to bylo
krátce předtím
než se rozpršelo
polonahá ležela jsi
v krajkoví
svírala úzké rty
a házela po mě
vyzývavě očima
věděl jsem co chceš
chvíli nahoře pak dole
v kuchyni na stole
a zapřená o zeď
anebo na schodech
na chvíli dole
a pak zase nahoře
kapky pleskaly do okna
a do toho telefon
zvonil a zvonil . . .
a ty dešťem ze mě
skoro nepříčetná
svádělas mě dál
četla jsi mě jako knihu
a neměla jsi dost
jako víla nymfa dešťová
která dráždí pro radost
tak vášnivá z dešťě býváš
prostě jedna smyslnost
a vždycky takhle vypadáš
jsi prudký vodní příval
až do poslední kapky
když vláhy tvého deště
stékají mně do klína
pocit z tebe lásko mívám
jak zaplavená krajina
bylo to tak dráždivý
tak vášnivý to bylo . . .
a bývá to tak pokaždý
když do mě pršíváš
ty svůdná vodní vílo
Ty jsi někde ulovil některou mou vodní sestru ?Co ty šibale:-).
07.11.2014 18:48:50 | Malá mořská víla