Anotace: Anděl s ďáblem v těle ...
Mám srdce s otáčivými dveřmi
Mám srdce s otáčivými dveřmi
dneska tě vezmu do dějin
Tak věř mi.
Chceš do nebe nebo do pekla?
jsem v nočním světle rozteklá
Tak pojď.
Vždyť je až k hříchu nevinné
na mé bílé kůži
to černé kombiné
Prosím o pokračování aspoň další dvě sloky;-)
Skvělé
28.11.2014 20:34:14 | Eru Alonnar
oh, tenhle způsob veršování mě velmi těší :-) i téma super!
16.11.2014 12:23:46 | hledač