Anotace: Na blízkovýchodňáka dobrý :)
O svátku Hanami
Na chvíli skládat jako ty
verše do květů Šidare
zatáhnout zády rolety
a v srdci žhnoucím jantarem
spěchat ti horce v ústrety
Polaskat třešně nezralé
a na svátek sakur prokvétat
a zhýrale, tak zhýrale
v peřinách nechat vůni saké
tajemství naše pramalé
A nepočítat, kolik květů
shodíme vášní ze stromu
jsi moje láska bez námětu
ve které brzy utonu