dlouhá noc
Anotace: ... jednomu, on ví komu....
Sbírka:
Pro Lukáše
Nepopsatelné, neuvěřitelné, snové,
úžasné, neznámé, nové.
Výbušné, spoutané provázky chtíče,
chvíle kdy dávám Ti do duše klíče.
Ohnivý žár a potu potůčky,
v tu chvíli neznám z fyziky poučky
a lítám...gravitace je mi cizí,
pak je čas vstát z postele a můj sen mizí...
nachvíli ...
Přečteno 835x
Tipy 1
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
Komentáře (0)