Anotace: Vánoční erotika :)
Vánoční písně ponechané
Vánoční písně ponechané
v dozvuku něžné hry klavíru
tančí jak noty popadané
jak Bachovy vločky z papíru
Houslový klíč kreslíš mi na záda
jsi moje etuda v rozechvění
do peřin oba dva půltóny poskládám
jsi moje sváteční provinění
Za okny padá nám jiskřivé štěstí
a já tě líbám do důlku v rameni
s otiskem tvé lásky na zápěstí
v tobě až do rána s radostí zkamením
Půvabně sváteční.
01.12.2014 16:20:32 | Lilien
dobře jsi to napsala...líbí se mi
29.11.2014 00:11:46 | jitka.svobodova
To jsem ráda, děkuji :) Někdo tu musí dělat tu správnou předvánoční atmosféru :) :)
29.11.2014 00:13:57 | Zamila