Anotace: xxx
už po hlase to poznám jak mě chceš
a ty do poslední chvíle
hraješ o čas než se vysvlečeš
líbám tě s pevným stiskem
a nevynechám žádné místo
žensky vášnivá a něžná
zavíráš oči přede mnou
a touhle chvílí
ale stejně nemáš kam utéct
a prsty cítím že to nesvedeš
jazykem ti jezdím po okruží
obnažených hrotů tam a zpět
a po dalších a dalších místech
až to slastí musíš vykřičet
jak zrychluju ti dech
a když tančíš nade mnou
na lásku nemám žádnou odpověď
chvěješ se jak ranní vítr v listech
než divokou soutěskou vrátíme se k cíli
tři pohyby a tvůj horký vzdech
a naše těla slabosti své podlehnou
v nekonečné dálce i blízkosti
ode mne až k tobě
sténáme mezi vším a ničím
pohlceni noční tmou
ty ve mně nad a pode mnou