Anotace: ...
Pemzou druhý ranní
sabatem křižování
počítám prsty
a suchý pořekadla
sedm ran
a malý madla
pro dobrý chovy dívek
a všechny lehce nudný
všeptám ti mantru
studny
Krásné, ale všeho do času: dnes bych se sazemi druhé ranní pod hlavou jiSTě usnul...
12.12.2014 20:42:06 | aravara