Anotace: xxx
když dráždivě jsi roztančená
tak dlouho vydržíš uhýbat
všem těm pohledům
jenže stejně býváš
žíznivě vyprahlá
asi jako pohár
nalitého vína
bříšky prstů
pak hladím
ten samet
věčné noci
a krájím
ty tenké
plátky
rozkoše
zetvých
úst až
do dna
té
své