Anotace: xxx
jsem na tvých vlnách slastně kolébán
když potmě šeptáš jak mě miluješ
a něčím silným k tobě stále hnán
jako by láska byla čistá magie
divokou vášní z lesů celá voníš
o žádnou milost nikdy nesmlouváš
v soumraku dusot stáda koní
do vlasů noc nikam si neschováš
když přitisknu se ke tvým stehnům
jsi až někde ve slabinách napnutá
a než se k tobě pro polibek sehnu
ležíš tak tiše vypadáš jak uštknutá
a pak přede mnou ještě jednou klečíš
se závratí milostného šílenství
prohnutá do oblouku možná brečíš
to když můj stín stane se téměř tvým