Anotace: Libidiáři - dobrý... já vlastně taky někdy vyprávím o zemích, v nichž jsem nikdy nebyl... (:-D
*
Tužka a papír bílý
jak podobá se
v celé kráse
šípu a terči, jeho cíli
Básník – estét
bez molekuly vtipu
nad libidem svým kleče
tu píše o tuhosti šípu
a vlhkém teple terče,
o volání dotyků
a odpovědích těla,
o prudkosti vniků
a odevzdání zcela,
o rytmu rychlém
a zase beze spěchu.
O výkřicích vášně
a o zrychleném dechu…
Jen on to zná
a nad něj nikdo jiný.
S vášnivou mukou
má zkušeností horu
se šípem v rukou...
Nahý u monitoru…
super včetně anotace - tak nějak to také tuším :-)
04.01.2015 15:43:53 | hledač