Anotace: :-)
Ochutnám kamaráda
hraji si ráda
Ale chutnám jemu?
Zdatný je v umu
co dráždí
smysly,
co vraždí
vzrušením?
Ve vampa se proměním...
Tělo svlaží
kapkami, co se snaží
pochytat jazykem mlsným
Od spodu vzhůru
ochutnávkovou túru
se svou holí v ruce
nezbloudí přece...
....do těla ženy
tak se ho zeptej...
07.01.2015 12:50:22 | enigman