Anotace: ...
Za vlasy mě chyť
neztratíme niť
myšlenek hříchu
Nití svázat
na vše se tázat
bez smíchu
Cítím tvé ruce
a chci tě přece
v ústech mít
Zneužij mé tělo
rádo by mělo
kousek tebe
uvnitř sebe
krásný kousek milostné poezie :-)
14.01.2015 14:49:17 | hledač