Anotace: Miluju šeříky ...
S kyticí šeříků umřít celá
S kyticí šeříků umřít celá
v náruči ovčí vlny bych chtěla
když zlíbáš mi horkou rosu z čela
a vedeš mě souší k pramenům
V tu chvíli vyháním ďábla z těla
a ve tvých očích archanděla
s poslední jiskrou zpoklidněla
má duše dlící v edenu
Sbíháš se ve mně k usoužení
mé bosé nohy po kamení
křičí a prsty ti na rameni
otisky vášně vykreslím
Do parapetu déšť tiše padá
zatímco laskáš má nahá záda
příroda k životu zase se vzmáhá
jen my jsme do vlny poklesli