Anotace: ...
Zazpíval do uší
hlasem sirén
Slova ho ruší
vytyčí terén
Bubnoval ústy
rytmus pohybu
Písní spousty
s výkřiky o Bohu
Houslovým klíčem
zacpal pusu
Dohrál chtíčem
zastavil, z trucu
Zabrnkal na strunu
touhy ukryté
Doladěn v umu
prsty zaryté
Jeho taktovkou
unavil tělo
Koncert s bokovkou
zpocené čelo
Muzikant dohraje
sólo má nakonec
Vzrušení uzraje
úžasný milenec