Anotace: Bez lásky by to neudělali.
Strip
-
Na židli sedí
roztoužená žena,
po svém muži hledí,
zcela připravená
Co bude se dít,
zda jako v nebi
prvně bude se mít
Na židli sedí
žena nadržená,
náhle ji vzbudí
pocit... přivázaná
Co bude se dít,
zda má se bát
či radši klít
Naprosto spoutaná
po jeho těle touží,
zalitá slzama,
nesáhne po muži
Co má se teď dít,
má se oddat
nebo židlí bít?
Muž se pouští
do vášnivého tance,
v srdci rozbuší
zvířecího samce
Co má se stát,
přišel blíž
(ve mně náhlý zkrat)
Stahuje pomalu
triko skřížením ruk,
dostává tím do varu
ženu uprostřed muk
Co se to děje,
takové bříško,
(touha mě slije)
Hýbe se na strany
stále blíž a blíž,
shazuje zábrany
(„nepůjdu kočičko nebo mě sníš“)
Koucourku pojď ke mně,
ihned nebo se zblázním,
chci Tě, rozvaž mě
Při polibcích ji rozvázal,
neváhal, vrhl se na ni,
ještě oči zavázal
a vytáhl tu největší
... ze svých zbraní
Bezva, nejdřív napínavá a pak jakože happyend a zábavná pointa 8) za mě ST
02.02.2015 22:45:15 | Lioness