Anotace: je to jako, ale není to jako...
je mě vidět není mě vidět...
03.02.2015 08:20:23 | enigman
No - při tvé ostrozrakosti jsi jistě! odhalil parodii na toho nového honipírka... sice se LIBIDiÁŘ vydává za ženskou, ale pochybuji, že to bude... to by musela mít místo velkého mozku malý a místo malého nádržku na ejakulát.
03.02.2015 17:59:56 | aravara