Anotace: touha voní příbojem šílených moří..
pod sukní
předjaří
luštím
tajemství
klínopisných
vzkazů…
z nehtů mi
kane med
a z prstů
pěna příslibů
šíleného moře
ruce
zmámené
tou vůní
pak s vděkem
vzpínám
k obzorům
všech
roztoužených nebí
masožravými
květy bouří
a do krve
rozsypaných hvězd
proklínám mělčiny
ticha
slaměných jiter
/ do splynutí živlů
samoty žízně
zaklínám… /
*
má ženská masožravej klín?
možná je láčka všech tělních tekutin
past na myši
pod sukní všehomíra
tajemství vzkazů
lehce prošlý krve
pod prsty rozkvet pyl
pro příští med
21.02.2015 19:52:48 | básněnka
nádhera v pohanském šatu...
20.02.2015 12:22:03 | maryshka
Hodně dobrý =D
19.02.2015 06:33:55 | Lucid Alien Jeer