Anotace: ... já si nestěžuji ... !
svým šípem
trefit tě do středu kosočtverce
bys chtěla
možná se ti zdám hrubej
pocit blaženosti je ti přednější
nakonec jsi stejně sobecká
materialistko
pro porci proteinů
a pár vteřinovou svalovou křeč
ohneš nejen čas
já si nestěžuji
přec
jen mám žízeň
a ty chtíč