Anotace: před víkendem.....
Chytneš, dráždíš, škrábneš
bereš si to, co si chtěl už dávno, ale vždy Ti něco vystavilo červenou kartu.
Laskáš, líbáš, touhou žhneš
Jen zbytek mojich zábran zůstane ti na rtu.
Jako lusknutím prstu mě máš celou, bez vytáček a zbytečných výmluv,
nejradši bych Ti řekla Hellou,ale ta skrytá říká-dělej cokoliv, ale nemluv.
Jak těžké je napsat, co k muži patří a k ženě se nehodí,
jak těžko žena vyjadřuje, co dovede cítit.
Aby si nepřipadala, jak nymfomanka, co jen užije si a kořist odhodí,
tak stejně těžké, jako v kupce sena jehlu chytit.