Anotace: pokus o POKUS:-)Erotika trochu jinak
Jen chvilka, jen pouhý záchvěv,
jen mikrosekunda společná.
Ta krása, žádný spěch,
bouřka, opravdová, skutečná.
Ten moment,ta minuta,
ten okamžik, kdy už nelze jinak.
Spadne i Karlův most, Robinson neztroskotá,
ostrost ticha projede ti po slabinách.
Tak vnímej, jak na Tebe působí,
nech se unést,tělem i myšlenkami podlehni.
Jen deštník nechej doma a vychutnej
něžné kapky a vášnivé mrholení