Anotace: .
Zdravím staré známé, jen jsem si tu posteskl a zase jdu...
15.03.2015 00:53:27 | Nola77
Milá Nolo, též tě zdravím a děkuji za tvé milé pozdravení, brzy se zas vrátím a budu s vámi opět psát. I mě je někdy po všech smutno a zastýskám si.
20.05.2015 22:30:55 | carodejka
přítelkyně milá takhle se má psát a já děkuji za takto skvostné verše:-)
13.03.2015 21:58:14 | střelkyně1
Děkuji moc Střelkyně, zdravím tě od kolébky, chovám, houpu a těším se z vnučky od února, jen jsem se zastavila abych pozdravila a poděkovala, krásné sluníčkové dny ti posílám.
20.05.2015 22:28:43 | carodejka