Leporelo noci
Anotace: Nabídni mi ruku a pojď ...
Nabídni mi ruku,
po mojí lehce dolů sjeď,
tam...,
kde dva Řípy hrotů,
nenabízí nudu a šeď.
Rozviň...,
leporelo noci,
střihy prádélka ...,
z filmů pro starší.
K povaleným plotům,
níž...,
drsně mi pohlaď,
Venušin kříž.
Ráno...,
pak spolu,
rozcuchaní nocí,
prát prádlo,
budeme znovu,
z leporela noci.
Přečteno 660x
Tipy 14
Poslední tipující: AndreaM, Jort, zelená víla, Luky-33, Nikita44, Frr, josuatree, Kapka, knihomolka, Joe Vai, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)