Anotace: Trocha erotiky na dobrou noc pro mou lásku...
Opět cítím to šimrání v břiše.
"Pojď milovat se." zašeptám tiše.
Touhou po Tvém lůnu hořím,
v představách do Tebe se nořím.
Hořím touhou po Tvém těle.
"Líbej mě všude!" říkáš nesměle.
Líbám Tvé rty a jiná místa,
že užívám si to buď si jista.
Pod námi molo a bouřící se vlny ,
já pomalu hraji na Tvé struny!
Až všechno skončí zůstaneme ležet,
svět kolem nás necháme běžet...
Nesmělý výkřik, jaksi neobvyklý.
19.03.2015 17:07:29 | Lilien