Překvapení
Překvapení
Překvapení známe různá,
někdy příjemná a jindy hrozná.
Na nádraží v restauraci pročítám si menu,
když koutkem oka zachytil jsem atraktivní ženu
Seděla u stolu sama, popíjela Colu,
prohlédl jsem si jí celou odshora až dolů.
Tu musím zkusit, to se jinak nedá,
Zvlášť když se můj milý přítel
semtam trochu zvedá.
S dovolením přisedl jsem, nenamítala nic,
Najednou jsem začal koktat jak nějaký panic.
Plynná řeč se vrátila mi po lahvince vína
-vítaná to vzpruha-
Dopili jsme jednu, hned tu byla druhá.
Co k tomu říci, čas letěl jako drak,
a mě tím pádem ujel můj poslední vlak.
Řekla mi to nebude problém,
Venku čeká auto.
Dneska v noci přespíš u mne
A říkej mi Franto!!!
Přečteno 869x
Tipy 3
Poslední tipující: Julien
Komentáře (3)
Komentujících (3)