Anotace: ne-snaha o erotickou báseň...trošku vedle jak ta jedle..
trpím závislostí na proporcích jeho těla
jako bych to nevěděla
že nikdy nemám dost
tak do sebe se uzavírám
honím to až na kost
*
býval si ten, kdo mi říkal, kdy si mám kleknout
bylo tak snadné tě za to nenávidět
milovat se příliš
proč se hádáme i po roce
nesezdaní
už neutápím se ve vodce
nesklízím za vše tvé nadšené ovace
a kdybych říkala čistou pravdu
řeknu:
vyser na ní!
vrať se ke své paní!
však držím hlavu hrdě
rány vracím tvrdě
a cítím, že my dva
nikdy nebudeme natolik rozumní
abychom porozumněli
neuměli jsme
nevést ty hodinové hádky každou neděli
pak s nahými těly
v posteli
šeptat si, že bez sebe bychom žít nechtěli
nepodléhat znovu chemii
hlavu v ohni, srdce v agónii
prožívat znovu tu trágedii
slastí vrnět na tvém ....
přesto chtěla bych padnout na kolena
být ti znovu podrobena
po hádce
zabíjet motýly v břiše
milovat se tak moc
aby to každý slyšel
Milovat
se tak aby to každý slyšel..hm nechtěla bych být tvůj soused a ráno
brzo pak vstávat :-D ne jinak jo celkem fajn atmoška a vypsání a povedlo
se vykreslit natvrdo erotično doby té a té ;-)
31.03.2015 08:18:14 | xoxoxo
úú..tak to děkuju;) a sousedy vem čert! :D
31.03.2015 10:26:52 | Loveless
Chudák čert co ten musí všechno odnýst...těžký řemeslo má ;-)
31.03.2015 14:52:52 | xoxoxo
Moc s mi líbí. Kdo to zažil, pochopí, má milá Loveless. To je přesně ten typ erotické poezie, kterou bych dokázala číst, nečervenat se, a byla bych ráda, že to někdo umí tak pěkně vyslovit místo mě.
30.03.2015 23:10:12 | Pamína
děkuju..za tu hranici mého/tvého červenání jsem zajít nechtěla;)
a většinou je to tak, že jiní umí skvěle vyjádřit moje pocity :D..tak jsem ráda, že se mi to taky jednou povedlo..)
31.03.2015 10:22:49 | Loveless