Post coitum
Anotace: Post coitum omne animal triste est
Pod škraboškou lhostejnosti
ukrýváš rozmazané šminky života
a z chomáčů myšlenek splétáš si cop –
Kdy naposled studem ses zarděla ?
Marně si hlavu lámeš,
zmatená jsi ve změti stop –
v klínu tvém dohořel plamen –
nad postelí studenou klene se bílý strop …
Přečteno 704x
Tipy 7
Poslední tipující: Oxík, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, adaj, Nikita44, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)