Anotace: ...
Mrazí Tvé tělo žárem snad,
anebo jen žhne chladem?
Je lepší pole osévat,
než nechávat je ladem...
Už cítím řeku divokou
ve Tvém vzrušeném klíně.
Proč nenořím se hluboko,
zůstávám na hladině?
Když tolik se chci dotýkat,
hladit ty žhnoucí ledy
Je mi tak dobře u Tebe...
Jsme spolu naposledy?
Ten otazník na konci a ty rozpory v citech, jednoznačně ukazují na pesimistu.
13.05.2015 16:19:21 | VEDz RVAHEs