Anotace: ...
tvým tělem přišpendlená do peřinvytvářím leporela našich nocí
co do rukou dětem nepatří.
necháváš mě klečetna hraně dovoleného
pojďchci pod teboubalancovat mezi životem a smrtí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?