And what it all comes down to...
Anotace: na čem na konec vskutku záleží...
filosofie!
královno
vědění lidstva
básníku!
králi
legalizace smilstva
když mě touha má
do srdce bodá
jak jen jste krátcí
jak jen jste krátcí
a můj úd
jak ten je dlouhý
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)