Anotace: Nóna na zadaná slova: Telefon, vůl, ruka, hlas, tělo. Devět veršů po devíti slabikách, schéma ABABABCCB. Toto je jeden z mých příspěvků do veršotepárny...
Hezké. Tohle zadání bylo obvzášť vypečené. :-)
Uvidíme, co přijde zase v pondělí.
27.06.2015 21:22:48 | A42
Ty to snad taky sleduješ, možná i aktivně? Pokud ano, pochlub se, pod jakým jménem. Já jsem tam Shane, což je můj nick tam, kde nám jedna kolegyně dala avízo, že někaká veršotepármna existuje. Teď píšu jednak do té soutěžní, jednak do té FB skupiny, co žije už přes rok vlastním životem, a rovněž do volné veršotepárny, což je další skupina...:-)
11.07.2015 17:12:12 | Kozoroh 1
dobře ses s tím popasoval :-)
20.06.2015 20:51:40 | hledač
Zdravím Tě, hledači! Však i ty tam pravidelně záříš. :-)
Zdá se, že z litwebu jsme zbyli asi jen mi dva! JC to odmítl a Tessa se omezila jen na sonety, další formy jí asi nesednou. Ty mne možná znáš z Litwebu coby Shimmira, veršotepárna však hlavně pod nickem Shane! Jsem i v té volné skupině veršotepárna na FB, obdobě té soutěžní a fungující již 1,5 roku a taky ve volné veršotepárně.
11.07.2015 17:20:48 | Kozoroh 1