Anotace: ...
Divně oplzlá.
30.07.2015 19:27:00 | Lilien
Dostalo se nám nevšední upřímnosti, vida - chlap, Marty, který si na nic nehraje a rovnou se přizná, kudy se jeho asiciace ubírají! Za to máš ST, protože slovo přiznání dělá muže daleko víc než jiné slovo... třeba slibů.
24.06.2015 21:02:09 | Pamína
Ano, jsem muž a je jaro.
A můžu být tisíckrát uhlazený, ale proč nezmínit obdiv k básni, proč dívce nepřiznat jistý díl uznání, že dokázala potěšit nejmenovaného poetika...
Básníkovi patří obdiv odhalení živočišnosti života.
Pamíno, srdečné díky...
24.06.2015 21:26:05 | kudlankaW
Ano, ta jeho báseň je velmi vzrušující :)
23.06.2015 21:13:32 | Bylinná směs