Anotace: až budu zase kvasinkou-staneš se záhy maminkou..
nech mě vstoupit
pod baldachýn
svý sukně
abych
Tvůj skrejvanej hájek
čechral
něžnejma prsty
svejch milostnejch
dýk
nech mě objímat
Tvý tělo
jako mořskej had
láskyplně ovíjí
poslední sloup
Světelnýho chrámu
na dně zapomnění
kde napořád lítostivě
sní vybájená Atlantida
...prosim Tě
poď
...staňme se třeštícíma
kvasinkama
tančícíma
v horečce vína
zrající radosti...
milostná báseň o kvasinkách :D hmm zřejmě slušnej oddíl :)))
02.09.2015 00:11:06 | iluzionistka