Anotace: Jsou různé víly.
Víla sexu mladé vítá,
mezi páry stále lítá,
každého hned poučuje,
ať se pěkně pomiluje.
Dopřejte si sexování,
lásce nikdo nezabrání,
je to pocit blažený,
pro muže i pro ženy.
Tahle víla není cudná,
určitě však není nudná,
nechce vás tu peskovat,
radí jak se milovat.