Anotace: .. ze sbírky Houslista
z dálky struny ladit
touhou je rozechvět
z blízka kůži hladit
společně zrychlit dech
v rozkoši spolu topit se
nehledat záchranné lano
ty víš proč i já to vím
a tak už jen milý můj
- máme rozestláno
ta slovesa v infinitivu působí trochu odosobněně.
10.10.2015 10:32:20 | hledač
chci se stulit do peřin
postel rozestlána
jeden problém by tu byl
jsem tu sama:-)
Tak nějak to je Amel:-))ST moc pěkná
05.10.2015 18:05:07 | Nikita44