pojď se mnou děvčátko
sejdem se za pecí
budeme vzpomínat na roky telecí
budu tě přemlouvat
prsty se dotýkat
a přát si abych tě
uslyšel naříkat
uviděl svlečenou
klečet na kolenou
s pohledem nahoru
ať vlasy přijmou hru
na to že z čela se
dozadu odhodí
vícekrát k potřebě
nechť očím lahodí
nebraň se lehni si
všechno to závisí
na tichu splynutí
chemie donutí
kůže se propojí těla se propletou
nejde si vybírat jestli s tou nebo tou
jen ty jsi jediná
má kladná rovnice
prohni se
uvolni
dovol mi strefit se
..do rytmu vzrušení
do proudu žhavých sil
na tobě ..
pod..
hlavně jen
abych v tobě byl..