MOJÍ UPLAKANÝ

MOJÍ UPLAKANÝ

Anotace: Beru mojí čubinku za ruku a odcházíme pryč od světa tam se konečně chápeme tam neni...

Beru mojí čubinku za ruku
a odcházíme pryč od světa
tam se konečně chápeme
tam neni spěchat
místo
nedorozumění
neblaženost.
Tam je jenom ANO!!!

Tam neni déšť
tam neni žárlivost
nuda
démon
hloupost
limit
přistěhovalec.
Tam je jenom VÍC PROSÍM!
Autor Claires, 11.11.2015
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí