Sex
Jak písty v motoru,
dolu a nahoru
Každou noc, říkám vám,
s milou si užívám
My dva se milujem,
lásku si slibujem
Rytmické pohyby,
teď baví nás
To je přec bez řečí,
sex, že je nejlepší
Tak se můj miláčku,
jen pěkně snaž
Přečteno 1129x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)