Z BUDĚJCKÉ KOTLINY
Anotace: Po hladkých zádech sklouzl cíp peřiny, nesmělé ráno z vrcholků střech klouzalo tiše do Budějck...
Po hladkých zádech sklouzl cíp peřiny,
nesmělé ráno z vrcholků střech
klouzalo tiše do Budějcké kotliny
až do našich oken přes vltavský břeh.
Na prahu stály noční probdělé hodiny,
a s nimi vzpomínka na Tvůj zrychlený dech
odešli spolu snad pro ranní noviny,
jen pocit viny tu zůstal
na mých nateklých rtech.
Přečteno 544x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)