Anotace: vzrušující poetika tradičních tanců
Únava i nabuzení
vření tenze klidu není
těšení se napříč trémou
ráno laskal jen tvář němou
večer láká Vyšehradem
Ve své chýši v plné zbroji
život zří spíš skrze chvojí
to se jeden žen i bojí
tím víc jemu za to stojí
vydat tělo i svou duši
ženským zbraním v rytmu tance
galantně a jak se sluší
přebít v sobě temnot štvance
rozehrát hru jisker očí
s úsměvem a v kolotoči
Cestou parkem už se blížil
kráčel svižně a tak minul
slečny cirka dvacet let
mnohoslibné ženské tvary
mocná výzva krásy čáry
není třeba vyprávět
že hned viděl jinak svět
Rytmus srdce nabral sílu
když tu s družkou sexy vílu
spatřil brzy v útrobách
tajemného purkrabství
Na parketu v tanci hrách
ocitl se jako v snách
zvlášť v posledních minutách
než se starým brachem zmizel
předčasně vstříc dráze z města
hotov řešit každou svízel
jaká se jen namane
Byla víc než jedna ze sta
s noblesou a ladnost v těle
s úsměvem jenž podmaňuje
s něhou útočící vilně
v bocích vlnila se skvěle
Prožíval to strašně silně
soustředění bylo v tahu
snažil se i kazil směle
nezapomněl na přísahu
spíš ji v tepnách cítil jen
slíbil být vždy připraven
Vždy připraven...ano ano ;)
13.12.2015 14:26:23 | xoxoxo
krásné datum pro návrat.. že zdravím :o)
12.12.2015 09:29:23 | hanele m.
To je milé, že sis mě všimla. A jak rychle! S díky Tě též zdravím.
13.12.2015 13:55:04 | Juan Francesco de Faro