Anča
Utíkala Anča lesem
na jazyku s písní,
úchyl čekal za pařezem,
skočil na ní, přeříz jí.
Zprvu Anča bránila se,
po chvíli však přestala,
druhý den tam zašla zase,
kalhotky si nebrala.
Přečteno 676x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)