Anotace: ... kde je láska přepych.
Nikdy ses neptala kde, proč a v kolik
stejná postel místnost a řeči,
ale byl jsem spokojen v tvojí péči.
Nebudu lhát že tvůj satén kůže,
ve mě probudil muže
a to jsem jen koukal - to se může.
Mé prsty nepluly po vlnách tvého těla,
užíval jsem si v tichosti sebe,
stejně jako rybář mola,
takže tvá vůně, dotyk a dech
byli jen v mé hlavě,
ale hlavně
jsem zjistil že jsem zamilován marně.
Splnila jsi vše oč jsem žádal,
říkalas jak jsme k sobě napojeni.
Přiznávám že jsem chvíli tápal,
než jsem prozřel,
že nás od sebe dělí
monitor, porno a připojení.