Anotace: ...
Potřeba zoufalá vidět Tě zas,
nevidím, neslyším a v rukách třas.
Každá má myšlenka jen k Tobě míří,
cítím, jak po zádech mráz se mi plíží.
Když myslí vracím se o chvíli zpět,
nechci víc než opět držet ho smět.
Polibek vtisknout Ti nesměle na .... ústa,
cítit, jak mocně Ti opět narůstá...
Bránit se nelze, ta síla je v nás,
přeji si, aby ses udělal zas!!!
Bránit se nelze, vděčni jsme tmě,
tentokrát třeba Ty uděláš mě...