Anotace: ...
plameňák
/Titánie a plovoucí prámy s Oberonem/
ostrov jak vích
křičící
spalte
honem
a voda vniká všude
pro polykání doušek zbude
až tě budu mít
ohebný proutek pro sesli mužnou ženskostí
pak sytá budu
manou
křehkosti
název mě lehce vylekal, ale potom moc hezké čtení, včetně obrázku
24.01.2016 11:04:26 | Benátčan
super, už v mailu se mi líbila a ta fotka je fakt překrásná :)
24.01.2016 08:39:17 | iluzionistka